Síoktatás Ausztriában, Bad Kleinkirchheim csodálatos síterepein

A Qualitats Skischule Brunner a minőségi oktatást tartja szem előtt, ezért kis létszámú csoportokban vagy egyénileg tanulhatnak a jelentkezők.


A csoportos oktatás előnye a költségek megoszlása, hátránya viszont a többi tanulóhoz szükséges alkalmazkodás. Ha csoportban szeretnél tanulni, akkor részt veszel egy rövid szintfelmérőn, ami segítségével a tudásodnak megfelelő szintű csoportba kerülsz, hogy aztán onnan fejlődhess tovább.


A privát órák drágábbak, de az oktató teljes időben csak veled foglalkozik. Lehet privát órákon egy-két családtaggal, baráttal együtt is részt venni. Arra is van lehetőség, hogy több, azonos szinten álló gyermek kis csoportját privát óra keretében oktassuk. Amikor több fő vesz részt a magánórán, akkor természetesen az ár megoszlik a résztvevők között. A privát oktatáson igyekszünk a tanulók egyéni elvárásait és kéréseit minden tekintetben figyelembe venni.


A legfiatalabb növendékek sí-oviban tölthetik délelőttönként az idejüket, amíg Mama és Papa síelnek vagy éppen sízni tanulnak. Itt kis csoportokban foglalkoznak a picikkel 12.30-ig. Eközben pihennek, tízóraiznak, játszanak a gyerekek a jó levegőn, a számukra elkerített baby-pályán. Itt egész délelőtt zenés, játékos foglalkozás keretein belül szokják a léceket a lábukon.
A gyerkőcöknek játékos versennyel, oklevél és érem átadásával, fotózással zárjuk az oktatást.


FONTOS:
- Csoportos oktatás keretében magyar nyelvű oktatót előre nem tudunk garantálni.

- A csoportos oktatás vasárnaptól péntekig tart. A csoportok 7 főtől indulnak, ennél kevesebb jelentkező esetén felárat kell fizetni.
A csoporttal foglalkozó oktatókat a sí-iskola jelöli ki, abban menet közben változás állhat be.

Magyar oktatót előre garantálni csak privát óra keretében tudunk.

A sí-iskolánál működik a Sport Christian Rent a Ski kölcsönző, ahol a sí, snowboard és sífutó felszerelés köcsönözhető gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Tanulj meg síelni Heincz Sándorral, a Qualitats Skischule Brunner sí-iskola magyar nyelvű síoktatójával!


©tanuljsielni.hu